راهنمایی و مشاوره در زمینه انتخاب و خرید بهترین و مناسب ترین سایبان

برای داشتن یک سایبان با کیفیت و متناسب با محل مورد نظر و کاربری مناسب آن باید به نکات مختلفی توجه کردکه در اینجا سعی میکنیم به اختصار تعدادی از آنها را بیان کنیم:

راهنمایی و مشاوره در زمینه انتخاب و خرید بهترین و مناسب ترین سایبان

برای داشتن یک سایبان با کیفیت و متناسب با محل مورد نظر و کاربری مناسب آن باید به نکات مختلفی توجه کردکه در اینجا سعی میکنیم به اختصار تعدادی از آنها را بیان کنیم:

در ابتدا می بایست مشخص کنیم که سایبان را برای چه منظوری نیاز داریم به عنوان مثال: سایبان برای پوشش جلوی درب ورودی ساختمان و برای جلوگیری از ورود آب باران می باشد یا به منظور جلوگیری از تابش نور آفتاب بر روی درب و جلوگیری از رنگ پریدگی درب و به همین ترتیب سایبان میتواند برای سایه اندازی و محافظت خودرو در برابر آفتاب یا باران باشد، یا سایبانی باشد برای سایه اندازی بر روی تراس یا بهار خواب خانه. اینها هرکدام باید دارای مشخصات مختص خود باشند تا بیشترین بازدهی و کیفیت را داشته و عمر مفید طولانی داشته باشند. در زیر به ترتیب تعدادی از سایبان ها با کاربری های متفاوت را به اختصار ذکر می کنیم.

  • ۰
  • ۰

باران گیر

استفاده از باران گیر و سایبان ها راهکاری مناسب جهت حل مشکلات نفوذ آب به پنجره ها هنگام بارش برف و باران و نیز تابش مستقیم نور خورشید میباشد که از مشکلات جدی هموطنان به شمار می آید. مقاومت بالا، زیبایی، سبکی وزن، سرعت بالا در نصب و هزینه پایین نسبت به پوشش های دیگر بخش از مزایای این محصول جهت پوشش درب و پنجره های ساختمان و نیز ورودی مراکز تجاری و اداری میباشد.

مشخصات عمومی سایبان و باران گیر :

تنوع رنگ در ورق های مصرفی 

جنس پایه از پلیمر پلی آمید بوده و در برابر عوامل جوی مقاوم می باشد 

نصب آسان و سریع 

عدم محدودیت اندازه در چیدمان کنارهم

 

قسمت های مختلف بارانگیر به شرح زیر می باشد:

1- براکت : براکت (پایه بارانگیر) ازجنس پلی آمید است که مقاومت زیادی در برابر فشار ، گرما و نور خورشید داشته و عمر مفید بالایی دارد.

2- فیکسینگ : فیکسینگ (زه پایه بارانگیر) از نوع آلومینیومی رنگ شده است که جهت محکم نگه داشتن پوشش پلی کربنات و آب بندی کنار دیوار و هدایت مسیر آب به دو طرف پوشش کاربرد دارد.

3- پوشش بارانگیر : پوشش پایه بارانگیر که میتواند از جنس پلی کربنات یا طلق آکرولیک باشد و داخل شیارهای پایه بارانگیر و زه بارانگیر قرار می گیرد.

4- رول بولت : رول بولت جهت نصب پایه بارانگیر (براکت) روی دیوار.

  • ۹۹/۰۱/۲۴
  • ZAHRA DEHGHAN

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی